Meteen naar de inhoud

Warehousing en crossdocking

Ecotrans is uw partner in de op- en overslag van verpakte feedproducten. In ons GMP+ gecertificeerd warehouse hebben wij ruim 6.000 palletplaatsen. Het warehouse, centraal in Nederland, is ruim 4.000 m2 en biedt mogelijkheden voor cross dock-activiteiten.

Op- en overslag garandeert efficiënte logistiek

Warehousing hoort in de totale dienstverlening voor stukgoed transport en distributie. Wij slaan uw goederen veilig op, waardoor we het totale logistieke traject kunnen garanderen. Daartoe behoren ook de uitgebreide cross dock-mogelijkheden, die bijdragen aan efficiënte goederenstromen en het bundelen van ladingen.

Veiligheidsprotocollen voor optimale bescherming

Op- en overslag van verpakte (feed)producten is een specialisme. Wij beschouwen de producten als kwetsbare lading. Dit betekent dat beschadigingen van verpakkingen van feed- of biobrandstof producten voorkomen worden. Onze protocollen zijn er op gericht contaminatie, kwaliteitsvermindering of zelfs risico’s voor de gezondheid van dieren en dus mensen uit te sluiten. Voortdurend bijscholen van onze warehousemedewerkers op productniveau is voor ons een van de voorwaarden voor succesvolle op- en overslag.

U wilt goed geregelde logistiek?