Meteen naar de inhoud

Preventieve maatregelen rondom Covid-19

ecotrans logistiek transport veevoeder

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het Coronavirus heeft de directie en het management van Nijhof-Wassink besloten om bepaalde preventieve maatregelen te treffen om het logistieke proces in uw en onze bedrijfsvoering draaiende te houden. Onze chauffeurs, planning en overige medewerkers werken reeds volgens een hygiëne protocol en vanaf vandaag wordt fysiek contact tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt.

De planning van onze divisies Chemical en Feed Logistics gaan op onze verschillende locaties in kleinere groepen en in verschillende ruimtes werken. Om het aantal contacten op onze Nijhof-Wassink locaties tot het minimale te beperken gaan de ondersteunende diensten zoals IT, Finance, HRM en directie vanuit huis werken en zijn onze eigen locaties in Nederland, België, Duitsland, Hongarije en Polen beperkt toegankelijk voor derden.

Overleggen met uw contactpersonen van onze sales of operatieafdeling zullen via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd en zijn we ook altijd bereikbaar.

We bekijken wekelijks of de getroffen maatregelen voldoende zijn en/of moeten worden aangepast. 

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ons steentje bij te dragen aan het indammen van het Corona virus en de bedrijfsvoering in onze totale supply chain niet in gevaar te brengen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Ecotrans of Nijhof-Wassink.

Met vriendelijke groet,

Nijhof-Wassink
Bertil Bouwhuis – managing director Chemical Logistics
Martin Schoemaker – managing director Feed Logistics