Meteen naar de inhoud

Over ecotrans

Ecotrans is onder de naam K.S.W.B. in 1974 opgericht en door de autonome groei en enkele overnames van bulk- en stukgoedafdelingen van collega vervoerders, uitgegroeid  tot een begrip binnen het transport van agrarische producten.

Een begrip binnen het transport

Het bedrijf is gespecialiseerd in transport van veevoeders, premixen, kunstmest en andere agrarische producten. Ecotrans is begin 2020 door Nijhof-Wassink Groep overgenomen. Vanaf 1 januari 2021 wordt het transport en opslagactiviteiten van verpakte veevoederproducten door Ecotrans Logistics verzorgd en het bulktransport onder de naam van Nijhof-Wassink.

Naast het vervoer van productielocaties naar de eindgebruikers verzorgt Ecotrans Logistics opslag- crossdock activiteiten voor de veevoederbranche. Hierdoor kunnen wij efficiënte dagelijkse routes door de gehele Benelux en Duitsland verzorgen.

MVO als opdracht

De juiste certificeringen dienen hierbij als basis. Efficiënte werkmethoden, netwerkmogelijkheden en daarmee gepaard gaande ervaren en flexibele planning zorgen ervoor dat er kostenefficiënt gewerkt kan worden, met name door een optimale benutting van de gereden kilometers en dus zo min mogelijk ‘leeg’ te rijden. Iets wat wij ook zien als een van onze opdrachten vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan een beter milieu.  

ecotrans logistiek veevoeder

nijhof-wassink groep

Opgericht in 1967 is het familiebedrijf zowel op nationaal als internationaal niveau uitgegroeid tot een echte allround speler in de logistieke branche. De Nijhof-Wassink Groep gevestigd in vijf landen bestaat vandaag de dag uit 1.300 medewerkers die werkzaam zijn in de bedrijven Nijhof-Wassink, Ecotrans Logistics, Nijwa Groep, Nijwa Trucks, Nijwa Zero, Flow Nxt en Silfit.

Maak kennis met Nijhof-Wassink Groep.

gewoon goed geregeld

Dagelijks werken wij er aan om Ecotrans Logistics te versterken. Dit komt ook naar voren in het gepersonaliseerde trainingsprogramma (code 95) voor onze chauffeurs. We willen namelijk dat iedereen die met Ecotrans Logistics in aanraking komt weet, zal voelen en beleven dat Ecotrans staat voor: ‘Gewoon, goed geregeld’

U wilt goed geregelde logistiek?