logo Ecotrans
PURE SPECIALIST IN VERVOER VAN VEEVOEDERS
  • Transport met Ecotrans

Nijhof-Wassink stelt preventieve maatregelen in om logistieke proces draaiende te houden

13-3-2020

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het Coronavirus heeft de directie en management van Nijhof-Wassink besloten om bepaalde preventieve maatregelen te treffen om het logistieke proces in uw en onze bedrijfsvoering draaiende te houden.

  • Onze chauffeurs, planning en overige medewerkers werken reeds volgens een hygiëne protocol en vanaf vandaag wordt fysiek contact tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt.
  • De planning van onze divisies Chemicals en Feed Logistics gaan in kleinere groepen en in verschillende ruimtes werken.
  • Om het aantal contacten op onze Nijhof-Wassink locaties tot het minimale te beperken gaan de ondersteunende diensten zoals IT, Finance, HRM en directie vanuit huis werken en zijn onze eigen locaties beperkt toegankelijk voor derden.
  • Overleggen met uw contactpersonen van onze sales of operatieafdeling zullen via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd en zijn we ook altijd bereikbaar.

We bekijken wekelijks of de getroffen maatregelen voldoende zijn en/of moeten worden aangepast.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ons steentje bij te dragen aan het indammen van het Coronavirus en de bedrijfsvoering in onze totale supply chain niet in gevaar te brengen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Nijhof-Wassink.

Met vriendelijke groet,

Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics Nijhof-Wassink

Bertil Bouwhuis, Managing Director Chemical Logistics Nijhof-Wassink


 

++PERSBERICHT++

13-12-2019

Ecotrans uit Vorden en het transportbedrijf Nijhof-Wassink hebben het voornemen om samen verder te gaan. Alle activiteiten, vestigingen en medewerkers van Ecotrans worden binnenkort onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep. De voorgenomen overname is onder andere onder het voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Dit meldt Nijhof-Wassink.

“Nijhof-Wassink en Ecotrans zijn beide specialist in transport van veevoeders en additieven voor de veevoederindustrie. We werken in een concurrerende markt waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit van transport zeer belangrijk is. Nijhof-Wassink heeft een goede positie in deze markt. Met de overname van Ecotrans kunnen we de markt nog beter bedienen”, aldus Erik Schiphorst, CEO van Nijhof-Wassink Groep. Door de overname van Ecotrans is Nijhof-Wassink straks 200 nieuwe werknemers en 110 vrachtwagencombinaties rijker.

DOOR ONZE EFFICIËNTE WERKMETHODE EN PLANNING KIEZEN ONZE KLANTEN VOOR ECOTRANS