logo Ecotrans
PURE SPECIALIST IN VERVOER VAN VEEVOEDERS
  • Transport met Ecotrans

Kwaliteit


MVO

Ecotrans onderneemt maatschappelijk verantwoord. Wij zetten daarom maximaal in op het voldoen aan wet- en regelgeving, maar zijn ook zelf voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Hiernaast proberen wij actief deel te nemen aan de maatschappij door sponsoring van goede doelen, stichtingen en projecten. Een aantal voorbeelden hier van zijn: Alpe d’HuZes en stichting Zorgeloos kind. Ook stelt Ecotrans vrachtwagens tot de beschikking om basisschoolkinderen de gevaren in het verkeer ‘dode hoek’ te laten ervaren.


Certificering

Ecotrans hecht veel waarde aan betrouwbare kwaliteitssystemen en streeft naar altijd verzekerd en kwalitatief hoogwaardig transport.
Om deze redenen zijn wij GMP+ en ISO 9001:2015 gecertificeerd.
Klik hier voor meer informatie en certificaten.

 

Veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid investeren en trainen wij intensief. Naast de gebruikelijke persoonlijke beschermingsmiddelen rusten wij de transportmiddelen ook uit met waarschuwingssignalen en veiligheidsmiddelen. Bij de trainingen wordt veel aandacht besteed aan het inschatten van de situaties (Dynamische Risico Analyse) bij laden en lossen. Aangezien iedere situatie anders is en de goederen op heel veel verschillende plaatsen en omstandigheden moeten worden gelost, moet een chauffeur heel bewust met zijn activiteiten bezig zijn om risico’s te voorkomen.

DOOR ONZE EFFICIËNTE WERKMETHODE EN PLANNING KIEZEN ONZE KLANTEN VOOR ECOTRANS