logo Ecotrans
PURE SPECIALIST IN VERVOER VAN VEEVOEDERS
  • Transport met Ecotrans
  • Transport met Ecotrans
  • Transport met Ecotrans

STUKGOED TRANSPORT

Ecotrans is naast de bulktransporten ook uw partner in het vervoer en op- en overslag van uw (ADR) stukgoederen. Vanuit ons specialisme in de feed sector kunnen wij ook voor u deze stromen goed, efficiënt en professioneel verzorgen. Met een wagenpark van meer dan 50 dedicated schuifzeil opleggers met kooiaap kan Ecotrans zich met recht een professional noemen op dit gebied. Middels ons centraal gelegen crossdock zijn wij in staat om efficiënte dagelijkse routes door de gehele Benelux en Duitsland te verzorgen en hebben wij de beschikking over ruim 4000m2 opslag.
Het vervoer en overslag van verpakte (feed) producten is niet weggelegd voor iedereen. Het dient te worden behandeld als kwetsbare lading zoals het geval met duurdere consumptiegoederen. Immers, het beschadigen van uw verpakkingen van feed- of biobrandstof producten kan contaminatie, kwaliteitsvermindering of zelfs risico’s voor de gezondheid van dieren en dus mensen met zich meebrengen. Wij trainen onze chauffeurs en loodsmedewerkers dan ook intensief op de juiste behandeling van de producten.

Met een modern wagenpark en gespecialiseerde chauffeurs worden de producten voor u op alle locaties geleverd, van boerenbedrijf in de Ardennen tot een particulier in Zwolle, wij verzorgen de levering op tijd en tegen gunstige voorwaarden.

STUKGOED

TRANSPORT

Ecotrans voert per jaar 15.000 Veevoer transporten uit voor diverse agrarische bedrijven.

Meer weten of vragen?

CONTACT
Rik Bulten
Verkoop binnendienst
Tel: 088 - 3749964
Tijden: 08:00-17:00

Email:
rik.bulten@ecotrans.nl